Var tryggheten kommer från

Vi vet att vår långa erfarenhet inom Executive Search och Board Services inte bara betyder ett större nätverk, rutinerade konsulter eller ett etablerat, gott rykte. Mer än något ger det oss insikter och insyn i fler verksamhetsområden.

Vi är specialister på ledarskap, men tack vare vår förståelse för flera branscher och discipliner får vi ett bredare perspektiv. Vi kan hitta, utvärdera och utnyttja överlappande kompetenser. Vi kan snabbare uppfatta trender i närliggande sektorer och kan därför också tidigare svara på behov som uppstår. Flexibiliteten är vad som låtit oss utvecklats och bli bättre.

Så oavsett om uppdraget kommer från områden som medicinteknik, industri, finans, tech, energi, konsumentprodukter, fastighet, private equity eller offentliga verksamheter, så kan vi garantera att vi kommer förstå er affär och leverera efter just era unika behov.

Många av våra uppdrag är konfidentiella, men kontakta oss för en dialog kring hur vi har arbetat med företag som ert och hur vi kan verka som en partner för er.

 

Eva Nielsen är en av våra specialister inom Lisberg. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Granska gärna vår erfarenhet

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om vår erfarenhet