VD med operativ ledarroll

Swesale Rekrytering & Bemanning

VD med operativ ledarroll till Swesale

Swesale är bäst på rekrytering  av säljare. Vi erbjuder kunder i hela landet specialistkompetens inom sälj och marknad. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch. Swesale ingår sedan 2019 i Dreamwork koncernen.

Brinner du för affärer, kundrelationer och ledarskap? Nu söker vi en VD som med mycket engagemang, massor av energi, affärsmässighet och ett gott ledarskap kan axla ansvaret i att driva och utveckla Swesale till att bli Sveriges ledande aktör inom vår nisch.

Vi söker dig med branscherfarenhet inom kommersiell rekrytering och med en gedigen bakgrund inom tjänsteförsäljning. Du har ett starkt nätverk inom näringslivet och är van vid att presentera och representera. Du har stor vana av att rekrytera, utveckla och leda en sälj – och leveransorganisation. Du vill själv arbeta med att göra affärer och trivs att arbeta i en operativ ledarroll. Vi ser gärna att du har en entreprenörsådra och att du gillar att bygga och utveckla en organisation.

Rollen ingår i koncernens ledningsgrupp, stödfunktioner inom koncernen finns som support för att dotterbolagen ska kunna fokusera på affärer och starka leveranser. Placering på koncernens kontor i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.swesale.se och www.dreamwork.se

Låter detta som en intressant utmaning för dig? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss eller ännu hellre, skicka in en ansökan redan idag!

Vi samarbetar med vårt dotterbolag Lisberg Executive Search i detta uppdrag. Kontakta gärna Eva Nielsen för mer information 072-401 51 01. Vi ser fram emot att du hör av dig och berätta varför du är rätt för denna VD utmaning, urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.