Supply Chain manager

TePe, Malmö

Supply Chain manager till TePe

TePe är ett expansivt, internationellt företag med huvudkontor och all produktion i Malmö. Med utgångspunkt i vår vision om friska leenden för livet skapar vi produkter och lösningar som bidrar till god munhälsa och en hälsosam livsstil. Världen över arbetar vi för att inspirera och utbilda om sambandet mellan munhälsa och allmän hälsa.

I varje led av vår verksamhet, från produktutveckling och tillverkning till marknadsföring och försäljning, är det våra kompetenta och engagerade medarbetare som driver företaget framåt genom nytänkande och innovativa lösningar. Hos oss blir du delaktig i en spännande utveckling mot en mer hållbar framtid.

Brinner du för ledarskap och att utveckla en effektiv och välfungerande supply chain organisation?

Vi söker en erfaren ledare som har förmåga att översätta TePe´s och operations övergripande strategi till en Supply Chain strategi och exekvering av denna. Bolaget är inne i en spännande tillväxtresa och det handlar om att förstå vad detta innebär i form av nya produkter och lösningar, hur Supply Chain bäst stöttar denna resa.

Din profil

  • Vi söker dig med en akademisk examen inom Supply Chain Management eller liknande.
  • Gedigen ledarerfarenhet inom Supply Chain, stark förståelse för affärsprocesser kopplat till Supply Chain.
  • Erfarenhet av förändringsledning.
  • Varit inom tillverkande industri, fördel inom FMCG.
  • Van vid att arbeta både operativt och strategiskt och förmågan att pendla mellan dessa.
  • Stor vana av att kommunicera med många olika kontaktytor inom olika funktioner, både nationellt och internationellt.

Utöver ett gott och stabilt ledarskap bland annat genom att våga ställa krav och även coacha/stötta så ser vi att du måste vara en teamspelare som är duktig på att samverka inom och utanför organisationen. En god kommunikatör som bidrar till ett positivt och trivsamt klimat. På TePe händer det mycket hela tiden och det är viktigt att du trivs i ett sådant företagsklimat.

Låter detta som en intressant utmaning för dig? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss.
TePe samarbetar med Lisberg Executive Search i detta uppdrag. Kontakta gärna Sofie Abrahamsson för mer information per e-post sofie.abrahamsson@lisberg.se. Search och urval av ansökningar sker löpande, välkommen  med din ansökan så snart som möjligt.