Senior Executive Search-konsult

Vi på Lisberg har mer än 35 års erfarenhet av att identifiera rätt personer till ledande företagspositioner och vet allt om vad ett modernt ledarskap innebär. Just nu söker vi duktiga och erfarna konsulter som vill arbeta med såväl svenska som internationella företag. Är det du?

Lisberg är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom Executive Search och har varit verksamma sedan 1984. Bland kunderna finns flertalet av Sveriges mest framstående företag såväl som internationella uppdragsgivare. Sedan 2019 ingår vi i Dreamwork-gruppen och är etablerade med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm, tillika de orter där vi nu söker dig som är senior Executive Search – konsult.

Som medlem i IMD International Search Group, med fler än 150 konsulter och 40 kontor i 24 länder, har vi resurserna att genomföra internationella rekryteringar med kvalitet såväl som styrkan av att verka lokalt på den svenska marknaden.

Lisberg är sedan 2010 medlem i The Association of Executive Search Consultants (AESC), vår globala branschorganisation för Executive Search och Leadership Services, som finns representerade i Europa, USA och Asien.

Beskrivning av tjänsten

Med över 35 år på marknaden är vi väl rustade för att möta den ökande efterfrågan av våra tjänster. Nu expanderar vi och behöver utöka vår styrka med ytterligare Executive Search – konsulter till vår verksamhet. Vill du vara med och utveckla ett bolag som drivs av passion, hög professionalism och kompetens?

Som konsult på Lisberg driver du självständigt hela processen från försäljning av uppdrag och kravprofilsanalys till tillsättning och uppföljning. Det krävs en analytisk förmåga och god affärsförståelse för att dels förstå kundens behov, dels kunna göra utförliga analyser och bli en långsiktig samarbetspartner. Har du dessutom en beteendevetenskaplig kompetens är det en fördel, då vi även arbetar inom Management Assessment och utveckling av ledare inom affärsområdet People & Business.

Vi arbetar med välstrukturerade processer och djup branschkompetens för att hitta de mest kvalificerade kandidaterna till våra kunder. Förutom många externa kund- och kandidatkontakter sker ett mycket nära samarbete med vår egen research-avdelning och övriga konsulter då vi alltid arbetar i team om 4 personer i våra uppdrag.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen
  • Erfarenhet från ledande befattning i affärsdrivande verksamhet
  • Erfarenhet som Executive Search – konsult
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Stort intresse och erfarenhet av svenskt och internationellt näringsliv och organisationer
  • Positiv inställning och vana att arbeta i högt tempo

Som person är du självgående och okomplicerad i samspelet med andra. Du drivs av att nå resultat och har fokus på att genomföra lönsamma affärer. Det är självklart för dig att leverera med hög kvalitet och med fokus på långsiktiga kundrelationer.

Ansök till tjänsten

Ansök genom att skicka in ditt CV här nedan eller kontakta Eva Nielsen på e-post eva.nielsen@lisberg.se eller telefon 072 – 401 51 01 om du har några ytterligare frågor.

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.