Principal – Operational Transformation

AFRY Management Consulting

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning och rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY Management Consulting är en ledande rådgivare för världens energi-, skogs- och biobaserade industrier. Teamet med över 500 konsulter, fördelade över 17 kontor på 3 kontinenter, tillhandahåller strategisk och operativ rådgivning, underbyggd av djup expertis och marknadsinsikt.

AFRY Management Consulting i Sverige levererar analys- och konsulttjänster till nordiska och europeiska energiföretag, finansinstitut och myndigheter. I Norden sträcker sig projekten inom energiområdet från framtida scenarier för den nordiska kraftmarknaden och analyser av energi- och klimatpolitiska instrument, via strategisk och kommersiell rådgivning, till värderings- och due diligence-processer, särskilt relaterade till förnybar kraftproduktion och nätverksamhet.

Energisektorn världen över förändras i en hög takt – avveckling av fossilbaserade energikällor, decentralisering och digitalisering skapar både utmaningar och möjligheter. För att möta denna utveckling mot ett mer hållbart samhälle söker AFRY Management Consulting nya, kompetenta medarbetare.

AFRY växer nu inom Energy Management Consulting och till rollen som Principal – Operational Transformation söker vi dig med erfarenhet av att driva effektiviserings- eller optimeringsprojekt inom energiproduktion.

I rollen som Principal kommer du att jobba både kundinriktat med att utveckla och skapa kundrelationer, och även med att leda och leverera projekt inom operational transformation inom energiproduktion. Projekten varierar i storlek och komplexitet, men det är viktigt att du tycker om att arbeta i team – ofta över nationella gränser.

Vi ser helst att du har gedigen relevant erfarenhet från energibranschen eller från management consulting. Antingen har du jobbat som managementkonsult med fokus på energibranschen, eller i ett energibolag med att utveckla och effektivisera energiproduktion, gärna med inriktning mot kraftvärme, fjärrvärme eller vattenkraft. Du har en examen inom teknik och har ett genuint intresse för energiområdet samt för att hjälpa våra kunder att utvecklas och därigenom skapa ett mer hållbart samhälle. Du är intresserad av förändringsledning och att åstadkomma resultat samt har erfarenhet av strategi-implementation och digital transformation.Vi arbetar både på vårt eget kontor och hos våra kunder, vilket betyder att det sker en del resor i tjänsten. Du behärskar därför både svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är också meriterande.

I denna rekrytering jobbar AFRY med Lisberg Executive Search. Kontakta gärna seniorkonsult Anita Otterheim för mer information om rollen, på tel 0705-29 24 75 eller anita.otterheim@lisberg.se

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15/9, men gärna tidigare då vi hanterar ansökningar löpande.

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.