Koncernekonomichef

till K-Fastigheter

Jordnära och ambitiös ”finansiell ingenjör” sökes till K-Fastigheter

Vi vågar påstå att det inte finns många liknande jobb i regionen med denna bredd och kaliber i både roll och koncern. Detta är en fantastisk utmaning för en person med rätt potential och ambition. Det finns dessutom förutsättningar och medel bakom för att kunna lyckas i rollen.

Om oss

K-Fastigheter är ett Skånebaserat Large Cap bolag. Vi är ett tillväxtbolag i en konservativ bransch med ett starkt förvärvsfokus. Inom 24 månader kommer vi vara dubbelt så stora. Vi har en platt organisation, är snabba i att fatta beslut, det är en dynamisk och inspirerande miljö med en fantastisk företagskultur och hög trivsel. Läs gärna mer om oss på www.k-fastigheter.se/ respektive www.kprefab.se/

Rollen

Detta är en ny roll i koncernen. Rollen är en viktig del i ledningsgruppen och har i uppdrag att samordna ekonomifunktionerna inom K-Fastigheter och K-Prefab.

Koncernekonomichef kommer att driva ett utvecklingsarbete och ta ut riktningen i hur avdelningen bäst ska utvecklas på kort – och på lång sikt. Övergripande handlar ansvaret om att förbereda organisationen för den starka tillväxten, säkra kompetenstillförsel och att bygga upp en stabil och effektiv organisation.

Din profil

Du har en bredd inom redovisning, revision och controlling samt erfarenhet av att ha ansvarat för en ekonomifunktion. Du har arbetat med effektivisering och utveckling. Hygienfaktorer är kunskap inom IFRS, skatt, konsolidering och digitalisering. Du gillar att leda och samverka samt har ett starkt intresse för affären. Har du erfarenhet av förvärv är detta meriterande. Vi ser gärna att du har verkat inom fastighet- och/eller byggbranschen.

För att passa in i bolaget bör du trivas i en dynamisk och driven organisation där det händer väldigt mycket och snabbt. Vi ser framför oss en person som har ett starkt driv, är framåtriktad med mycket vilja och ambition. Du behöver ha skinn på näsan, en förmåga att prioritera, fatta beslut och ta ansvar. I ditt ledarskap är du lyhörd, strategisk, flexibel, lösningsinriktad, involverande och engagerad. Du är en närvarande ledare som skapar motivation och trivsel samt får andra att växa och utvecklas. Strategisk helhetssyn är viktigt men även att vara hands-on, du har förmågan att pendla mellan dessa.  Du skapar tillit och är duktig på att bygga relationer samt få förtroende både internt och externt. Du är prestigelös och genuin som person.

Intresserad?

Är du intresserad av denna fantastiska utmaning, då ska du kontakta ansvarig konsult på Lisberg, som fått förtroendet av K-Fastigheter att stötta i denna rekrytering.

Ansvarig konsult: Eva Nielsen | 072-401 51 01 | eva.nielsen@lisberg.se