Vill du bli min kollega?

Vi söker Executive Search Researcherkonsulter

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa framåt i ett av Sveriges främsta Executive Search företag? Gillar du kombinationen av att vara superprofessionell och samtidigt ha kul, våga bjuda på dig själv och skratta högt åt ett av dina kollegors dåliga skämt? Brinner du dessutom för ledarskap, näringsliv, har en stark affärsmässighet samt en analytisk ådra? Då kan du vara vår nya Executive Search Researchkonsult på Lisberg Executive Search.

Med över 35 års historik på den svenska marknaden är Lisberg idag är ett etablerat varumärke inom chefsrekrytering av personer på styrelse-, VD-samt ledningsgruppsnivå, väldigt branschbrett och rollbrett. Och vi är enormt bra på det vi gör.

Lisberg är ett dotterbolag inom Dreamwork koncernen där du även kommer att ingå i ett starkt researchteam för att säkra erfarenhetsutbyte och utveckling av en researchfunktion i världsklass. Då Lisberg är en aktiv partner i det globala affärsnätverket IMD Executive Search får du även möjlighet att arbeta med många internationella kunder och verka i ett globalt sammanhang.

I rollen kommer du att ansvara för researchprocessen i uppdragen, där du i nära samarbete med resten av rekryteringsteamet identifierar, attraherar och presenterar marknadens bästa kandidater till kundernas verksamheter.

Det innebär att du kommer att ha många intressanta och givande samtal med ledare inom näringslivet. Drivs du av att utveckla din affärsförståelse och har ett genuint intresse för ledarskap är detta verkligen en möjlighet att kunna skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och kollegor.

Du är i din roll med vid kundpitchar, i uppstartsmöten med kunderna, lägger sökstrategin för rollen, kontaktar intressanta kandidater och säljer in uppdragen, är med vid kandidatpresentationer med kunden och ansvarar för kandidatåterkopplingen. Kort sagt, du är motorn i rekryteringsprojekten.

I ett litet bolag så innebär det också att vi hjälps åt i olika moment, exempelvis i kandidatintervjuer, skriva kandidatprofiler, hålla kontakt med kunderna under processen; men också att du har möjlighet att utveckla ditt eget nätverk, driva olika utvecklingsprojekt och förbättra våra rutiner och processer.

Din profil

  • Du har minst 3 års erfarenhet av research/sourcing/talent acquisition/rekrytering, eller har jobbat mer övergripande med HR-frågor och vill utveckla dig inom Executive Search.
  • Du har en god marknadsförståelse och ett genuint intresse för näringsliv och olika branscher.
  • Du besitter en god kommunikativ förmåga och kan sälja in en roll och ett företag men kan även analysera en profil, dess drivkrafter och motivation för en specifik roll. Detta är ett hantverk som tar lite tid att lära sig och om är nyckeln till framgång i rollen.
  • Hög IT kunskap och stor vana av databassökningar, kommunikation i sociala medier etc.
  • Projektledningserfarenhet är meriterande.
  • Självklart hanterar du såväl svenska som engelska på en professionell nivå i tal och skrift.
  • Du har en akademisk examen, troligen inom HR, marknad eller ekonomi.

För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta självständigt, du har ett proaktivt, strukturerat arbetssätt och är van att hantera deadlines såväl som stakeholders och att leverera med yttersta kvalitet i fokus.

Ansök till tjänsten

Ansök genom att skicka in ditt CV här nedan kontakta mig på sofie.abrahamsson@lisberg.se  om du har några ytterligare frågor.

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.